De BrilStudio Kids

Gespecialiseerde Kinderoptiek

Met een uitgebreid gamma van meer dan 900 kindermonturen en een winkel op maat van het kind wordt het kopen van een nieuwe kinderbril een ongelooflijk avontuur! Een eerste bril voor een kind roept vaak heel veel vragen op bij de ouders. Wij helpen u graag deze vragen te beantwoorden. Ook voor je kind betekent een eerste bril een grote stap. Net daarom helpen wij u jouw kind voor te bereiden op deze eerste bril dmv. onze mascotte Mathilda de muis en haar verhalen in een kinderboek, gesprekjes met het kind en een leuke ravottersbril!

Afspraak maken

De BrilStudio Kids: waar de ogen van kinderen onze prioriteit zijn. Wij begrijpen de unieke behoeften van kinderen met onze gespecialiseerde kinderoptiek.

Onze mascottes begeleiden je kind

Ontmoet Mathilda
& haar vrienden

Mathilda & haar vrienden

Onze mascotte Mathilda de muis helpt je kind te begeleiden bij het dragen van de eerste bril. Wanneer jullie een montuur gekozen hebben duurt het enkele dagen tot een week tot dat de bril klaar is. Daarom geven we elk kind dit boekje mee. Dit kunnen jullie aan de allerkleinste voorlezen, kan de kleuterjuf gebruiken in de klas of kan, eventueel met begeleiding van de ouders, gelezen worden door kinderen van het lager onderwijs. Mathilda en haar vrienden maken van alles mee met de bril! Leuke kortverhalen geschreven op niveau van het kind! Lees hieronder alvast de inleiding van ons boek!Samen met je vrienden leuke dingen doen zoals spelen in het bos of samen zwemmen gaan, dat vind jij toch ook leuk niet? Wel, Mathilda de muis heeft ook zo een leuke vrienden en als ze samen zijn dan is het elke keer weer feest! Mathilda en haar vrienden zijn altijd samen en beleven de spannendste avonturen! Elke dag staan ze klaar voor elkaar, ook als het een keertje tegenzit! Dat is toch ook wat vrienden doen voor elkaar, niet? Ik stel ze even allemaal aan je voor die vrienden van Mathilda:

Zorro het paard weet steeds raad, op elke vraag weet hij het juiste antwoord. Dat komt omdat hij heel erg slim is!

Jaak de aap maakt steeds grapjes, met hem erbij verveel je je nooit!

Edgard de draak is heel erg sterk. Hij is een beetje de leider van het team en beschermt iedereen als er iets misloopt! Bij hem voel je je echt wel veilig.

Maurice de stier is supersterk en snel, bij tikkertje wint hij elke keer! Niemand kan zo snel lopen als hij!

Mia het schaap is enorm lief, als je pijn hebt of verdriet komt zij je altijd weer troosten.

Vicky de vogel praat de hele tijd, kwetteren dat ze kan… uren aan een stuk!