FEEST + WEDSTRIJD: Mathilda de Muis is jarig!

Pieperdepiep, hoera! De geliefde mascotte van De BRILstudio KIDS, Mathilda de Muis, wordt 10 jaar. Om haar verjaardag te vieren halen we alles uit de kast: we verwelkomen haar vriendje Edgard en organiseren een heuse birthday giveaway, waarbij je kans maakt op een superleuke XL-prijs. Feest je mee?

Mathilda: zo zit het staartje

Kleine en grote klanten van De BRILstudio KIDS kennen haar maar al te goed: Mathilda de Muis staat altijd paraat wanneer jouw kind een bril komt passen en kiezen. Het voorbije decennium begeleidde ze duizenden kinderen in hun zoektocht naar een mooie kinderbril en toverde ze glimlachjes op hun gezichtjes.

Het belang van goede begeleiding bij het kiezen van een kinderbril

De aankoop van een (eerste) kinderbril kan best overweldigend zijn. Het is Mathilda’s missie om kinderen van alle leeftijden te laten stralen met prachtige monturen. Ze maakt van het hele proces een fijn avontuur, stelt hen op hun gemak en geeft gepaste adviezen en tips op maat. Ook na het kiezen van de perfecte kinderbril laat ze jouw kind niet zomaar met lege handen vertrekken: in haar voorleesboekje ‘De avonturen van Mathilda en haar leuke bende’ lees je allerlei kortverhalen op niveau van de allerkleinsten.

Op die manier wil ze jouw kind zo goed mogelijk voorbereiden op het dragen van een bril. Het is dan ook ontzettend belangrijk hen goed te begeleiden: een passende bril geeft het zelfvertrouwen van je kind een enorme boost, terwijl een slechte bril verder schade berokkent. Gelukkig bestaan anno 2021 heel wat modieuze, kwaliteitsvolle en hippe kinderbrillen.

Edgard is aanwezig op Mathilda’s verjaardagsfeestje

Mathilda is een échte heldin. Dankzij haar mochten al heel wat gelukkige en vrolijke snoetjes onze zaak verlaten. Ze verdient dan ook een geweldige 10de verjaardag!

Om onze feestmuis in de bloemetjes - euh, brilletjes - te zetten, organiseren we een verjaardagsfeestje. Weliswaar in beperkte kring, want door de huidige situatie is een grote fuif niet mogelijk. Aan feestgedruis zal het niet ontbreken: Edgard het Draakje, één van Mathilda’s beste vriendjes, komt langs! En hij brengt voor iedereen lekkers mee: heerlijke snoepjes in de vorm van brilletjes.

We delen cadeautjes uit!

Natuurlijk willen we dit vieren met onze lieve klanten. Meer zelfs: voor haar verjaardag trakteert Mathilda iedere klant op een schattig knuffeldier. Koop je een kinderbril in onze winkel? Dan mag je kind bij afhaling van het afgewerkt montuur voortaan kiezen tussen een gratis Mathilda- of Edgard-knuffeldier in miniformaat.

WIN 3x een Edgard-knuffel in XL-formaat

Bovendien schenkt Mathilda 3 XL-knuffels van haar drakenvriendje Edgard weg en krijgt elke deelnemer een mini Edgard mee naar huis als dank voor de deelname!

Zo maak je kans op een grote Edgard-knuffel:
- Al onze klanten (waarvan we over adresgegevens beschikken) ontvangen de komende dagen een postkaart in de brievenbus.
- Noteer je gegevens op de postkaart en breng de ingevulde postkaart naar De BRILstudio KIDS (in Kermt of Diepenbeek). In beide winkels staat een brievenbus, waarin je de postkaart kan droppen.
- Geen postkaart ontvangen? Geen stress! Kom even langs bij De BRILstudio KIDS, dan overhandigen we jou met plezier een exemplaar. Je kan de postkaart onmiddellijk ter plaatse invullen en in de voorziene brievenbus steken.

Op 30 november trekt een onschuldige kinderhand 3 winnaars uit alle deelnemende postkaarten. De winnaars worden via Facebook bekendgemaakt en ontvangen ook een persoonlijk bericht van ons.

Tot slot willen Mathilda en het team van De BRILstudio KIDS alle klanten bedanken voor het jarenlange vertrouwen. Dankzij jullie kunnen we van haar verjaardag een spetterend feest maken!

Bij De BRILstudio KIDS vind je kind ongetwijfeld een favoriet montuur tussen de meer dan 900 monturen die we in ons uitgebreide gamma hebben. Boek nu een afspraak.

Ontdek meer blog-artikels: