FEEST + WEDSTRIJD: Mathilda de Muis is jarig!

“Pieperdepiep, hoera! De geliefde mascotte van De BRILstudio KIDS, Mathilda de Muis, wordt 10 jaar. Om haar verjaardag te vieren halen we alles uit de kast: we verwelkomen haar vriendje Edgard en organiseren een heuse birthday giveaway, waarbij je kans maakt op een superleuke XL-prijs. Feest je mee?

Lees artikel

Kinderen geruststellen en tonen dat een bril dragen leuk kan zijn

Al meer dan tien jaar runt optometriste Gythe Grosemans De Brilboutique, een gespecialiseerde brillenzaak met vestigingen in Diepenbeek en Kermt. Niet enkel volwassenen kunnen er terecht voor vakkundig advies. In de BrilStudio Kids gaat er ook uitzonderlijk veel aandacht uit naar kinderen. “Ik draag zelf een bril sinds mijn elfde. Ik mocht destijds kiezen tussen de twee brillen die me pasten en ik vond ze allebei even lelijk. Vanuit die frustratie begon ik tien jaar geleden de eerste gespecialiseerde optiekzaak voor kinderen in Limburg”, steekt Gythe van wal.

Lees artikel

Mathilda de muis komt naar je toe!

Heb jij onze mascotte Mathilda al ontmoet? Ze is erg schattig en lief en begeleidt de jongste kinderen bij de zoektocht naar een leuke eerste kinderbril. En dat doet ze niet alleen in onze optiekzaken, maar ook bij jou thuis! Benieuwd hoe dat kan? Ontdek het in deze blog!

Lees artikel

Wat kinderen willen? Dat kiezen ze zelf!

Een kinderbril kiezen is geen kinderspel, en al helemaal niet als het de allereerste bril is. Vaak is het even wennen met die bril op de snoet en dan hoop je dat je kind de bril echt mooi vindt. De oplossing? Heel simpel: dochter of zoon maakt de keuze best zelf.

Lees artikel

Zonnebrillen voor kids

Onze kinderen beschermen tegen de schadelijke uv-stralen van de zon? Daar denken we geen twee keer over na. We houden de zonnecrème altijd bij de hand. Maar wist je dat een zonnebril minstens even belangrijk is voor je kind?

Lees artikel

De Brilstudio Kids breidt uit!

Heb je ‘t al gezien? Brilstudio Kids - dé specialist in kinderbrillen - heeft zonet een nieuwe winkel geopend in Kermt! Met de nieuwe vestiging erbij kunnen we zowel de ouders als de kinderen nóg beter helpen bij het kiezen van een passende bril. Daar zorgt ons team voor en ... onze mascotte Mathilda de muis. Heb je haar al ontmoet?

Lees artikel