Very French Gangsters: brillen voor durvers en dromers

Een hipper en origineler kinderbrillenmerk dan Very French Gangsters? Dan moet je al sterk in je schoenen staan. Met eigenzinnige, ecologische en handgemaakt designs verzoent dit Franse merk de wereld van de kinderen op een unieke manier met de modewereld. Voor de catalogus van 2021 organiseerde Very French een originele ‘lockdown fotoshoot’. Vijf mama’s zetten hun ‘gangsters’ zelf voor de camera, en brengen zo de nieuwe collectie in beeld.

Hannah Carpenter, Arkansas


Mama van Tristin (17), Silas (13), Enid (11), and Tom (8)


@hannahcarpenter


Wij reizen veel en verdiepen ons graag in de renovatie van ons huis. Als ouder is het heerlijk om de unieke persoonlijkheid van je kind te zien openbloeien. Met de brillen van Very French Gangsters zet je die persoonlijkheid echt in de verf. De kids zijn dol op de ontwerpen en de bijhorende accessoires!

Marie, Lille


Mama van Maé (10) en Emile (6), zwanger van een derde kindje


@petitsweet


We reizen vaak met de ‘John Picard’, onze oude campingcar, en dromen van een rondreis door Europa. Vijf jaar geleden ontdekten we VFG. We houden echt van de vormen, de materialen en de kleuren. De designs zijn tijdloos en de lokale productie in Frankrijk vinden wij een grote troef! Als kers op de taart is de kwaliteit erg hoogstaand, want we hadden nog geen enkele breuk op 5 jaar brillenmishandeling door de kids - en dat wil echt wel wat zeggen!

Capucine Lamoitte, Frankrijk


Mama van Tao, Violette, Balthazar en Pernette


@tao4802


Ik ontdekte het merk toen Balthazar 3 jaar werd en duidelijk een oogprobleem had. Ik ging op zoek naar een originele en efficiënte bril die hem zou laten schitteren. Hij draagt brillen uit de ‘Very Boss’ collectie, monturen die zachtheid en originaliteit uitstralen en zijn grote blauwe ogen mooi laten schitteren. Zijn bril is een onderdeel geworden van zijn atypische persoonlijkheid, en hebben de andere kids overtuigd om zelf ook een VFG te worden.

Bonnie Van Gee, Nederland


Mama van Pepper (10)


@pepper.pics


Samen met mijn dochter Pepper en onze hond Bubble woon ik in Zuid-Nederland. Als fotograaf-stylist heb ik een passie voor mode en kunst. Pepper brilt al sinds haar derde, en toen was er nauwelijks een mooi montuur te vinden voor een kind van haar leeftijd. Tot ik op Instagram een broer en zus spotte met een prachtexemplaar, helemaal niet de ‘standaard’ die ik meestal voorgeschoteld kreeg. Dat was de start van onze liefde voor Very French Gangsters.

Susan Adolfsson, Zweden


Mama van Dio (6) en Saxon (4)


@boho.wife


Wij wonen in Jönköping, een middelkleine stad aan het Vättermeer – het tweede grootste meer van het land. Ik hou van de natuur en tuinieren, snuisteren op vlooienmarkten, koken, reizen en fotograferen - zoals jullie zien. Very French onderscheidt zich heel duidelijk van wat je in de meeste winkels vindt, zéker als het op de brillenmode voor kinderen aankomt. De monturen zijn cool, fris en elegant; echt perfect voor mijn jongens!

Benieuwd naar de volledige collectie? Die kan je ontdekken bij De BRILstudio KIDS! Maak een afspraak en kom langs in onze winkel, samen met jullie vinden wij de ideale bril!Ontdek meer blog-artikels: