De Brilstudio Kids breidt uit!

Heb je ‘t al gezien? Brilstudio Kids - dé specialist in kinderbrillen - heeft zonet een nieuwe winkel geopend in Kermt! Met de nieuwe vestiging erbij kunnen we zowel de ouders als de kinderen nóg beter helpen bij het kiezen van een passende bril. Daar zorgt ons team voor en ... onze mascotte Mathilda de muis. Heb je haar al ontmoet?

Een goeie bril kiezen is geen kinderspel. Daarom staan onze gediplomeerde en gepassioneerde medewerkers klaar om jullie te begeleiden in de wondere wereld van de kinderoptiek. Want elk kind is uniek en verdient dus ook een unieke bril.

Honderden monturen

Waarom zou je kiezen voor een saaie montuur uit een gamma van dertien in een dozijn? Da’s nu net onze specialiteit: Brilstudio Kids wil dat jouw kapoen een leuke, toffe kinderbril op maat vindt. Om dat waar te maken, hebben we maar liefst meer dan 900 unieke en coole kindermonturen in ons gamma! Da’s alvast iets meer dan dertien in een dozijn.

Mathilda de Muis

Ook onze mascotte Mathilda helpt jouw kind op een speelse manier, zowel bij de keuze van de juiste montuur als bij het wennen aan een nieuwe bril. Elk kind krijgt van ons bij het eerst bezoek een fijn boekje, ‘De avonturen van Mathilda en haar leuke bende’. Na het kiezen van het juiste montuur duurt het enkele dagen tot een week voor de bril draagklaar is. Dit fraai geïllustreerde boekje laat jouw kind ondertussen kennismaken met het dragen van een bril. Het bezoek aan de oogdokter en de Brilstudio, het ontdekken van de zwembril, de zonnebril en de speelbril: Mathilda en haar vriendjes maken het allemaal mee. Ideaal om zelf voor te lezen of om in de klas te gebruiken!

De wereld door de kinderbril

Maar niet alleen de kinderen worden in de watten gelegd. Ook de ouders krijgen van ons de nodige informatie en begeleiding. Wat ziet mijn kind vandaag zonder bril, en hoe zal dat zicht verbeteren? Wat houdt de gewenning allemaal in? Welke glazen kiezen we best? Kunnen we elk type montuur kiezen? Is er een terugbetaling van het ziekenfonds? Hoe werkt een oogpleister? En wat doe je met een kras op het glas? Je kan bij ons terecht met al je vragen. We vertellen je ook graag over onze service en onze speciale kinderprijzen. Wist je bijvoorbeeld dat je bij de aankoop van een nieuwe kinderbril meteen ook een gratis ravottersbril krijgt?

Je vindt de nieuwe Brilstudio Kids vandaag in de Brilboutique, Diestersteenweg 183 in Kermt. Kom samen vrijblijvend kennismaken met ons team en ontdek ons prachtige gamma kinderbrillen. We kijken er al naar uit!

Ontdek meer blog-artikels: