Mama Liesbeth en zoontje Korneel: “Wij zijn fan van de kindvriendelijke aanpak van BRILstudio KIDS!”

Bij BRILstudio KIDS staat het kind centraal en dat is geen holle slogan. Heel wat ouders kunnen de persoonlijke en kindvriendelijke begeleiding erg waarderen. Ook Liesbeth, mama van Korneel (4 jaar), is fan van de speelse aanpak tijdens het kiezen van een bril voor haar kapoen.

De eerste kennismaking

Liesbeth: “Toen Korneel bijna 2 was, merkte ik dat hij soms met één oogje scheel keek. Onze kinderarts verwees ons door naar een oogarts en die adviseerde ons om het oogje tijdelijk af te plakken met een pleister. Dat bracht jammer genoeg weinig verbetering, en tijdens een babbel erover bij de apotheek waar ik die oogpleisters kocht, kreeg ik een tip. Een vriendin van die apothekeres was klant bij BRILstudio KIDS in Diepenbeek en daarover was ze heel enthousiast. Daar zouden ze ons zeker verder helpen!”

Het wow-gevoel in de zaak

Toch was Liesbeth wat afwachtend. Moest haar kleine lieveling echt nu al een brilletje dragen? En waren de meeste kinderbrillen niet saai? Een bezoek aan de gespecialiseerde kinderoptiek bracht haar al gauw op andere gedachten.

Liesbeth: “Zelf wonen we in Mol, dus Diepenbeek is niet echt bij de deur. Toch besloten we het een kans te geven. Eenmaal in de zaak herzag ik meteen mijn meing. Wat een keuzerijkdom! We keken letterlijk onze ogen uit op het kleurrijke gamma. Korneel dartelde enthousiast rond en wilde alles vastnemen en bekijken. Hij had het er duidelijk naar zijn zin.”

De perfecte match!

Uiteindelijk bleek een kinderbril de beste oplossing voor het oogprobleem. De bril zou het oog helpen met scherpstellen, zodat het scheelkijken na verloop van tijd vanzelf zou verdwijnen. Nu was het alleen nog een kwestie van het juiste montuur te kiezen.

Liesbeth: “Met een enthousiaste en ongeduldige peuter kinderbrillen passen is niet evident. Ik had me voorgenomen om van elke bril die hij 10 seconden wilde laten opstaan een foto te maken. Zo kon ik samen met mijn man thuis in alle rust de juiste keuze maken. We besloten om eenzelfde montuur in 2 verschillende kleuren te kiezen, zo konden we afwisselen en de brilletjes laten matchen met de kleertjes die hij draagt.”

Kleine Korneel was erg blij met de leuke brilletjes en hij wende snel aan het dragen van een bril. Hij kreeg veel complimentjes en zoals voorspeld was het oogprobleem na verloop van tijd helemaal verdwenen.

Zowel ouders als kinderen in de watten

Liesbeth: “Uiteraard gebeurden er af en toe wat ongelukjes, want het is en blijft een enthousiaste en actieve peuter. Daarom hebben we in de eerste kleuterklas ook nog een sportbril gekocht die beter tegen een stootje kan. Die gebruikt hij nu als speelbril.”

Ook over de goede service is Liesbeth meer dan tevreden. “Al is het best wel een eindje rijden van Mol naar Diepenbeek, achteraf zijn we toch altijd blij dat we gekozen hebben voor de BRILstudio KIDS. We worden altijd goed geholpen als er herstellingen nodig zijn en krijgen eerlijk advies. Da’s niet zo vanzelfsprekend. Gythe en haar team zijn écht kindvriendelijk, dat zit hem vaak in de details. Zo krijgt Korneel soms snoepjes in brilvorm en dat vindt hij geweldig. En hij is ook helemaal gek op de knuffels van Mathilda de Muis en Edgar de Draak! Maar ook de ouders worden prima begeleid, het team denkt écht aan de klant. Ik vroeg hen om me op de hoogte te houden over de nieuwe collectie zonnebrillen, en vorige week kreeg ik hierver inderdaad een telefoontje, heel attent! Binnenkort gaan we langs voor een nieuwe zonnebril en zwembril. We zijn alvast fan!”

Ben je op zoek naar een leuke kinderbril? Kom langs bij de BRILstudio KIDS in Kermt of Diepenbeek en ontdek zelf onze service en kindvriendelijke aanpak. Ons team heet je van harte welkom!

Ontdek meer blog-artikels: