Ilse Smets: “Super tevreden over het aanbod en de service van BRILstudio KIDS!”

Als ouder merk je het meteen als je kind oogklachten heeft. Zo was het ook bij Ilse, mama van dochter Maxime. Na een bezoek aan de oogarts begon de zoektocht naar een passende kinderbril … en die vond ze bij de BRILstudio KIDS!

Ilse Smets: “Toen Maxime 2,5 jaar was, knipperde ze heel fel met haar oogjes. Ik voelde meteen aan dat er iets was en nam haar mee naar de oogarts. Daar ontdekten ze dat het overmatig knipperen van haar ogen te maken had met een beginnende vorm van verziendheid. Ze had dus een bril nodig.”

Een gouden tip

De zoektocht naar een gespecialiseerde optiek verliep vlot dankzij de mama van Ilse. Zij was al geruime tijd een tevreden klant van de BrilBoutique in Diepenbeek en adviseerde dochter Ilse om eens langs te gaan in hun gespecialiseerde kinderoptiek. Dat bleek een gouden tip, want Maxime vond er heel snel haar ideale bril.

Ilse Smets: “We brachten snel een bezoekje aan de BRILstudio KIDS. Zelf waren we wel wat zenuwachtig, omdat we niet goed wisten hoe Maxime zou reageren en of we wel een goede bril zouden vinden. Maar het viel allemaal heel goed mee. Maxime was totaal niet zenuwachtig, integendeel: ze had veel zin om een mooie bril te kiezen! Het ruime en kleurrijke aanbod vond ze geweldig en ze wist heel snel welk type bril ze het liefste wou. Ze werd prima begeleid door het team en ook wij vonden het geweldig om haar te zien glunderen. Ze vond het écht leuk.”

Ideale kinderbril én perfecte service!

Het dragen van haar eerste bril beviel Maxime erg goed. Ze knipperde niet meer met haar ogen en haar zicht was weer helemaal optimaal. Bovendien kreeg ze veel leuke complimentjes over de keuze van haar bril.

Ilse Smets: “Iedereen vond het perfect passen bij haar gezichtje en karakter, en Maxime zelf was bijzonder fier op haar zelfgekozen bril.”

Ook over de service van de BRILstudio KIDS is mama Ilse heel tevreden. “Of we er voor haar volgende bril opnieuw langsgaan? Natuurlijk! We zijn super tevreden over de begeleiding en service, ook na de aankoop. Zo was haar eerste kinderbril super flexibel, maar in haar jeugdige enthousiasme wilde Maxime die bril op school niet altijd ophouden. Diezelfde avond gingen we terug naar BRILstudio KIDS en we konden de bril zonder probleem kosteloos omruilen voor een vast montuur. Topservice! Nu is Maxime 7 jaar en zit ze al aan haar vierde bril. We zijn dus nog wel even klant bij Gythe en haar team. Ondertussen kennen ze Maxime ook al goed. Het is altijd een plezier om langs te gaan.”

Zoek je net als mama Ilse ook een bril voor je kapoen? Kom zeker eens langs in de BRILstudio KIDS en laat je verrassen door ons ruime aanbod en persoonlijke service. Wedden dat je kind hier de mooiste kinderbril vindt?

Ontdek meer blog-artikels: