De BrilBoutique: klantvriendelijke optiek voor het hele gezin

Toen Iris enkele jaren geleden op zoek ging naar een nieuwe bril voor haar toen 7-jarige zoontje Tuur, kwam ze terecht bij de BRILstudio KIDS. Het werd zo’n positieve ervaring dat het hele gezin trouwe klant geworden is. Iris vertelt haar verhaal!

Eerste indruk: helemaal goed!

Alles begon zo’n 4 jaar geleden. De toen 7-jarige Tuur had een nieuwe bril nodig en na middelmatige ervaringen met enkele optiekzaken besloten ze om langs te gaan bij de BRILstudio KIDS in Diepenbeek. Het bezoekje maakte een blijvende indruk.

Iris Beerten: “Mijn zoontje brilt al sinds hij tweeënhalf was. Voor zijn eerste brilletjes probeerden we diverse optieken uit, maar we werden er niet wild van. Het aanbod was niet zo ruim of de service was beperkt … Ons bezoek aan de BrilBoutique was echt een openbaring! Naast het ruime en unieke aanbod viel ons vooral de persoonlijke aanpak op. Ze lieten Tuur rustig en op een speelse manier mee kiezen. Zo was het voor hem ook echt leuk om een bril te kopen.”

Ruim aanbod en persoonlijke aanpak

Het ruime aanbod en de persoonlijke aanpak vielen erg in de smaak. Toen Iris kort daarna ook een nieuwe bril nodig had, twijfelde ze geen moment: in de BrilBoutique zou ze zeker een ideale bril vinden.

Iris Beerten: “Zelf draag ik al lang een bril en heb dus veel ervaring met optieken. Na de positieve ervaring met ons zoontje Tuur besloot ik om ook naar de BrilBoutique te gaan. Omdat ik een zware nikkelallergie heb, is het niet zo eenvoudig om een mooie, antiallergische bril te vinden. Eerlijk gezegd: de BrilBoutique is de eerste optiek met zo’n uitgebreid en specifiek aanbod.”

Naast het ruime aanbod waardeert Iris vooral ook het eerlijk advies en de professionele begeleiding. Iris: “De BrilBoutique is sterk in aanbod, nazorg en service. Hun eerlijkheid vind ik een grote meerwaarde en dat waardeer ik erg. Het helpt je als klant om de juiste keuze te maken.”

Iedereen fan!

Ook bij die tweede positieve ervaring bleef het niet. “Ondertussen zijn alle gezinsleden fan van de BrilBoutique”, lacht Iris. “We kopen er met het hele gezin onze brillen, zowel de gewone brillen als de zonnebrillen. We zijn erg tevreden. Niets is hen teveel en ze zijn altijd eerlijk en oprecht tegen de klant, iets wat in deze tijden helaas niet vanzelfsprekend is. Maar voor hen wel. En mochten we later nog specifieke noden hebben, dan vinden we bij de BrilBoutique zeker wat we zoeken!”

Ben je net als Iris en haar gezin op zoek naar goede, passende brillen die perfect staan? Kom zeker eens langs in onze coronaproof optiek in Kermt of Diepenbeek! Ons gepassioneerd team begeleidt en informeert je bij het vinden van jouw ideale bril!

Ontdek meer blog-artikels: