Een gratis bril voor alle ravotters

De leefwereld van je kind zit vol uitdagingen en fantasie. Er is zoveel te beleven en te zien … zéker met een leuke kinderbril op je snoet! Het team van de Brilstudio Kids kan zich bijzonder goed inleven in die wereld en biedt alle kinderen die een bril kopen meteen ook een ravottersbril.

Ongelukje? Geen probleem!

Elk kind is van nature dolenthousiast tijdens het spelen. Soms hebben ze die aankomende bal, die opverende tak of dat vrolijk naar hen toe lopende vriendje net iets te laat gezien … en daar gaat de nieuwe bril. Hoewel onze monturen tegen een stootje kunnen, is een ongelukje toch gauw gebeurd.

Onze ravottersbril biedt de ouders een back-up aan voor de favoriete bril van hun kind. Gaat je kapoen naar een verjaardagsfeestje of spelnamiddag met vriendjes? Of speelt het gewoon graag ‘wilde’ spelletjes? Leg die nieuwe bril even opzij en gebruik de ravottersbril. Dat bespaart je als ouder een flink bedrag en een dringend, last-minute bezoekje aan onze winkel.

Twee voor de prijs van één

Bij aankoop van een nieuwe kinderbril met glazen krijgt je kind meteen gratis een splinternieuwe ravottersbril mee. Deze ‘speelbril’ heeft een kunststof montuur met een stevig scharnier. De glazen zijn onverdund en hebben uiteraard de juiste correctie. Gaat jouw kind sporten? Dan raden we wel een bijkomende sportbril aan. Een sportbril is nu eenmaal gemaakt uit flexibel materiaal en dus beter geschikt voor actieve sportbeoefening.

Kiezen maar!

Je kind mag dus naast de nieuwe bril meteen ook een leuke, gratis ravottersbril uitkiezen. Per maat hebben we voor de kapoenen 3 speelse modellen. Wedden dat hij of zij er de leukste uit kiest?

Kom gerust langs in onze nieuwe vestiging in Kermt: ons team staat je graag bij. Wist je trouwens dat we achteraf elke nieuwe bril gratis laten rechtzetten of bijregelen? Bij de Brilstudio Kids laten we jouw kind in alle omstandigheden genieten van de beste, mooiste en leukste bril, ongelukje of niet!

Ontdek meer blog-artikels: